Hoogwaardige en sfeervolle entree in stadskantoor Hasselt

Voor de promotie van het logo “Hasselt, hoofdstad van de smaak” wenste architectenbureau Michel Jansen i.s.m. JEP – SAQ – MASS, een hoogwaardige schoonloopzone met geïntegreerd logo. Emco biedt hiervoor de esthetisch zeer fraaie en duurzame serie MAXIMUS IMAGE. Deze serie is geschikt voor intensieve belastingen en hoge loopfrequenties, dus ideaal voor openbare gebouwen. Bovendien zijn zelf ontworpen patronen en logo’s te integreren en kunt u kiezen uit 45 bijzondere kleuren.

Uiteindelijk heeft men gekozen voor de esthetische schoonloopzones MAXIMUS zonder logo.

In combinatie met de emco DIPLOMAAT 522 R in de tourniquet, is een zeer efficiënt 3-zone reinigingssysteem gerealiseerd. Met een hoge vuil- en vochtopname. Zo blijven aangrenzende vloeren langer schoon en wordt aanzienlijk bespaard op schoonmaakkosten.

 

Keuze uit 45 kleuren

Een groot voordeel van emco is het brede kleurenpallet. De ontwerper kan bij de MAXIMUS kiezen uit 18 kleuren, 8 uni kleuren en 10 gedessineerd. Als er niet de gewenste kleur bij zit, dan biedt de serie MAXIMUS IMAGE met 45 kleuren altijd uitkomst.

 

Bijzondere patronen en reliëfs

Emco biedt elf duurzame series schoonloopzones die uitblinken in kwaliteit. Bij elke serie kunt u kiezen uit meerdere kleuren, bijzondere patronen en reliëfs. Dit betekent: een grote ontwerpvrijheid en onbegrensde toepassingsmogelijkheden.

Elke serie is geschikt voor professioneel gebruik in bijvoorbeeld hotels, openbare gebouwen, kantoren en zorgcentra. Dankzij de hoge kwaliteit zijn de meeste series ook geschikt voor rolstoelen en loophulpmiddelen.

Daarnaast voldoen alle series aan de slipgevoeligheid DS volgens EN 13893 en brandklassen Bfl-s1 of Cfl-s1 volgens EN13501-1.

 

Ook als 3e zone

De schoonloopzone kan in een uitsparing op maat worden gesneden, of los op de vloer als tapijtmat met afwerkrand worden gelegd.

De rolbreedtes variëren van 100 tot 200 cm. Bovendien is de schoonloopzone uitermate geschikt als 3e zone in het effectieve 3-zone reinigingssysteem voor entrees. 

 

100% gerecycled ECONYL

Een aantal van deze series is vervaardigd van ECONYL-garen. Dit garen bestaat uit 100% gerecycled materiaal, dat is gekwalificeerd door het onafhankelijke certificeringsbureau DNV.

Bron: Emco
Deel dit artikel:
Met medewerking van
Onze partners