Houten shutters voor buiten en binnen

De houten shutters van Carpentier zijn niet alleen praktisch en functioneel, ze brengen ook dynamiek in een houten bijgebouw, woning of tuin. Omwille van de diverse toepassingsmogelijkheden biedt het bedrijf zowel houten shutters voor buiten als voor binnen.

Houten shutters op maat

De houten shutters worden volledig op maat vervaardigd van HOTwood essen, HOTwood naaldhout (grenen of clear pine) of eiken. De lamellen kunnen telkens horizontaal of verticaal worden geplaatst, naargelang de voorkeur van de klant.

Afhankelijk van de houtsoort en het type zijn de shutters met vaste en/of beweegbare lamellen verkrijgbaar. Bij shutters met beweegbare lamellen is er keuze qua bediening: manueel of automatisch met optie tot koppeling aan een domoticasysteem.

De mechaniek wordt steeds in het houten kader ingewerkt, waardoor de houten shutters van Carpentier een pluspunt zijn op esthetisch vlak. Ze vormen een eyecatcher om u tegen te zeggen!

 

Eenvoudige en snelle installatie

Alle houten shutters worden volledig op maat en in kant-en-klare kit geleverd voor een snelle en eenvoudige montage. De vakman kan deze in een handomdraai installeren, ongeacht het type shutter.

 

Legio mogelijkheden

Naast een gevarieerde collectie outdoor raamshutters biedt Carpentier diverse shutters voor het terras, alsook indoor shutters aan. Er zijn legio mogelijkheden om de houten shutters van Carpentier precies aan de behoeften van uw klant aan te passen. Zo kunt u een zijwand met houten shutters integreren in een houten bijgebouw, raamshutters voorzien in een bestaande woning, en een loft of kantoorruimte luchtig indelen met de shutterpanelen. Maak uw keuze uit de categorieën op de website van Carpentier en ontdek wat er allemaal mogelijk is.

Meer inspiratie nodig? Neem een kijkje op de realisatiepagina van Carpentier.

Bron: Carpentier

Deel dit artikel:

Onze partners

GAimage