Hydrostop met 3 badkamernieuwigheden op Architect@Work

Hydrostop, invoerder en verdeler van designproducten voor de badkamer, zal onder de naam Hydrostop Europe tijdens de beurs Architect@Work de nieuwigheden van 3 merken tonen: de Knick & Stick serie van Studio A kranen, designbaden in polyethyleen van Wet en het compacte technisch paneel van de douchecabine met stoomfunctie door Megius.
Hydrostop, invoerder en verdeler van designproducten voor de badkamer, zal onder de naam Hydrostop Europe tijdens de beurs Architect@Work de nieuwigheden van 3 merken tonen: de Knick & Stick serie van Studio A kranen, het compacte technisch paneel van de  douchecabine met stoomfunctie door Megius en de designbaden in polyethyleen van Wet . 

Knick & Stick serie van Studio-A kranen

De Studio A3 kranen-collectie  is van de hand van Adri Hazebroek. De collectie bestaat uit 2 series: KNICK & STICK. De KNICK-serie kenmerkt zich door een zuivere lijn en een uiterst vriendelijk gebruikscomfort. Deze kranen zijn monteerbaar in zowel een links- als rechtshandige opstelling.De STICK-serie is een minimalistische kranenreeks gebaseerd op strakke lijnen. De STICK-kranen zijn het verlengde van de waterleidingbuis die open of dicht gedraaid kan worden. De serie STICK is nu  uitgebreid met een badkraan met hand- en hoofddouche, met thermostaatkraan en stopkranen.Een andere nieuwigheid in de kranen collectie is de uitvoering in ‘Nikkel Mat’, beter gekend als de ‘inox-look’. De bestaande uitvoeringen, in chroom en in roestvrij, mat geborsteld staal, blijven eveneens beschikbaar.

Douche-stoomcabines van Megius : de Wellbox

De innovatieve douchecabine met stoomfunctie van Megius creëert a.h.w. een wellnessruimte in de badkamer. Stoombad, nek-jets, hydro-jets, aroma- en chromotherapie maken van de Wellbox een multifunctionele ruimte. Je kan tevens via de MP3-aansluiting je favoriete muziek beluisteren. Er is de keuze uit verschillende afmetingen. 


Wellbox van Megius


De Wellbox kan vrijstaand geplaatst worden : de generator, alle leidingen en electronica zijn samengebracht achter één paneel dat
gemakkelijk te bereiken is. Ook een instapklaar model is verkrijgbaar:  de Easybox. De hoofdfuncties van de Easybox zijn douche, stoom en hydromassage. Opties zijn daarom niet van toepassing.


Vrijstaande Wellbox


De Wellbox 4A is een douchecabine met stoomfunctie in een zeer luxueuze uitvoering. Dit nieuwste model van de Wellbox-serie is uitgerust met hoogwaardige schuifdeuren en een vernieuwde LCD-scherm. Het technisch paneel verbergt de aansluitingen van water en elektriciteit en vergemakkelijk ook de toegang tot de stoomgenerator.


Luxe Wellbox 4A


De nieuwste WET-producten op Architect@Work

Hydrostop Europe is sinds 2011 de officiële dealer van WET-badkamer producten in België. De WET-producten zijn vervaardigd uit polyethyleen, een energie-zuinige grondstof die zich heel goed leent tot het maken van design-wastafels en baden in  felle kleuren. Door het gebruik van dit materiaal bekomt men bovendien een betaalbare design.

De WET- wastafels en -baden kunnen uitgerust worden met led-verlichting, die zorgt voor sfeervol licht in de badkamer. De WET- producten zijn beschikbaar in 8 kleuren en worden vanaf nu ook uitgevoerd in RAL-kleuren, zodat de klant zelf de kleuren in de badkamer kan bepalen. Bovendien is nu ook de “metal”-look verkrijgbaar: bad en wastafel hebben een glanzende grijze uitvoering met een zeer overtuigende “metal look”.

De vrijstaande wastafel ‘Fusion’ is eveneens een nieuwigheid in het assortiment van WET. Deze wastafel, verkrijgbaar in 8 kleuren en 64
kleurencombinaties, kan ook besteld worden in de spagetti-look, de versie met elegant lijnenspel.
Deel dit artikel:
Onze partners