Hygiënische en esthetische oplossing voor binnendeuren met ingegoten scharnieren

Group Eribel is een toonaangevend bedrijf gespecialiseerd in het ontwerp, de productie en installatie van hoogperformante binnendeuren afgestemd op de noden en wensen van het project en van de klant.  In het brede en complementaire gamma vindt men oplossingen voor onder andere brandwerende, stralingswerende, waterresistente en in- of uitbraakwerende deurgehelen, met grote aandacht voor veiligheid, duurzaamheid, hygiëne en gebruiksgemak.

Eribel innoveert met een hygiënische en esthetische oplossing voor een ononderbroken kunststof kantlat afwerking: ingegoten scharnieren. De Eribel aangegoten PU kantlat en glaslat worden al enige tijd toegepast om de levensduur van frequent gebruikte deuren in veeleisende omgevingen te optimaliseren. Deze kantlatafwerking is omwille van hygiëne en stootvastheid uitermate geschikt voor de zorgsector.

Een deur is alleen maar hygiënisch onderhoudbaar wanneer voegen, randen en zichtbare schroeven tot een minimum herleid kunnen worden. Alleen dan kan het dagelijks onderhoud snel maar grondig gebeuren.

De Eribel ingegoten scharnieren of paumellen worden op het deurblad volledig ingewerkt in de aangegoten PU kantlat, waardoor het scharnierblad en bevestigingsschroeven niet meer zichtbaar zijn.

 

RAL kleuren

Deze PU afwerking en ingegoten scharnier zijn onder andere verkrijgbaar op standaard deuren, brandwerende oplossingen en waterresisente deuren, kan gecombineerd worden met elk type Eribel omlijsting en is beschikbaar in een brede waaier aan RAL kleuren, met een perfecte aansluiting op de HPL bekleding.

De PU kantlat is combineerbaar met andere eigenschappen als onder andere brandwerendheid (Rf 1/2h en Rf 1h), akoestiek en een cyclische duurzaamheid tot 1.000.000 cycli, en kan op verschillende openingstypes als draai-, zwaai en schuifdeuren toegepast worden.

Bron: Eribel

Deel dit artikel:

Onze partners