I2C: de genomineerde concepten

I2C Concept focust op architecten met vernieuwende ontwerpen van zorginstellingen. Het gaat hierbij dus om totaalconcepten die in hun geheel het comfort, de sfeer, de huiselijkheid en de duurzaamheid van de ruimte ten goede komen.Voor de categorie Concept selecteerden de juryleden uit 19 inzendingen een shortlist van 6 projecten.

De selectie ziet er als volgt uit: Eigen Thuis in Grimbergen, een ‘zelfstandig wonen’-project voor 30 zwaar motorisch gehandicapten (architecten BOB 361 architectes), het woonzorgcentrum Sint-Jozef Evere in Evere (BURO II & ARCHI +I), het woonzorgcentrum Keyhof in Huldenberg (CONIX RDBM Architects), de afdeling psychogeriatrie in het Jessa Ziekenhuis in Hasselt (De Gregorio, Osar, Technum), de zorginstelling voor mensen met een ernstige fysieke beperking Huize Walden in Malle (Lava architecten) en het zorghotel van Rode Kruis-Vlaanderen in Zuienkerke (POLO architects).

De gedetailleerde shortlist vindt u hier terug, waar u ook uw stem kan uitbrengen tot en met 8 oktober. De winnaars van de I2C Awards 2015 worden bekendgemaakt op vrijdag 9 oktober om 15u00 op EXPO 60+, de vakbeurs voor de zorgsector die plaatsvindt op 7, 8 en 9 oktober 2015 in Nekkerhal-Brussels North in Mechelen.

Deel dit artikel:
Onze partners