Iconische muurlamp YA-YA bestaat in nieuwe afwerkingen

© HIND RABII
© HIND RABII
© HIND RABII
© HIND RABII
© HIND RABII
© HIND RABII
© HIND RABII

Ontwerpster Hind Rabii heeft de ambitie om lampen een zowel functionele als decoratieve rol toe te kennen. Om aan die verwachting te voldoen, lanceert ze drie nieuwe afwerkingen voor de lamp YA-YA: agaat, wit marmer en zwart marmer.

Het iconische model YA-YA van Hind Rabii Lighting Studio heeft een roeping, namelijk in het middelpunt van de belangstelling staan. Deze lange muurschildering of reeks van oppervlaktes straalt een zeker fatsoen uit. De verschillende lampen laten hun licht schijnen vanuit vormen die iets weg hebben van bloemenknopen. Die vormen zijn het vertrekpunt van waaruit YA-YA uiteindelijk de hele ruimte inpalmt met een magische schijn. YA-YA is een ludieke creatie die speelt met texturen en die in 2017 gelanceerd werd in verschillende soorten afwerking: bladgoud, -zilver en -koper of mat wit.

HIND RABII

HIND RABII laat al meer dan 20 jaar haar knowhow schijnen in de wereld van de verlichting. Zij is Belgische, uit de regio van Luik, en haar creaties zijn ondertussen te vinden in de hele wereld. HIND RABII is ook het verhaal van een koppel: de studio draagt haar naam maar de dagelijkse leiding doet zij samen met haar man, Michel Orban. Ze werkt met nobele materialen die ze manueel bewerkt: mondgeblazen Murano glas en keramiek uit de regio van Venetiƫ zijn voorbeelden van materialen en streken die zij al jaren een warm hart toedraagt.

Deel dit artikel:
Onze partners