IDA voor ieder huis

IDA, ofwel ‘Interior Doors Aluminium’, springt in op de trend van minimalistische binnendeuren met de uitstraling van staal. Nog beter: IDA doet het met aluminium! Waarom? Deze aluminium binnendeuren zijn duurzaam (ze bestaan voor 100% uit gerecycled aluminium), snel in ontwikkeling en onderhoudsvriendelijk.

Dankzij de uitgebreide collectie van IDA creëer je voor elke interieurstijl, zowel modern, klassiek als industrieel, een passende binnendeur naar jouw wensen die jouw woning uniek maakt. De minimalistische aluminium profielen in combinatie met glas zorgen voor transparantie en een optimale lichtinval waardoor een erg ruimtelijk effect verkregen wordt.

Door de specifieke manier van ontwikkelen levert IDA steeds maatwerk, dat bovendien lokaal geproduceerd wordt. Ook in jouw regio kan je een IDA-partner terug te vinden die zorgvuldig voor jou uitgekozen werd. De vakmannen werden geselecteerd op basis van hun schat aan ervaring binnen de aluminium industrie.

De aluminium binnendeuren stralen een ongeziene elegantie uit in zwarte poederlak, maar IDA beschikt uiteraard over een uitgebreid gamma aan kleuren en structuren. Elke kleur is mogelijk.

IDA doors is een onderdeel van Aliplast Aluminium Systems die deel uitmaakt van de wereldwijd opererende Corialis groep.

Bron: Aliplast

Deel dit artikel:

Onze partners

GAimage