Ideale atmosfeer dankzij samenspel plafonds en verlichting

Goede verlichting is een belangrijk aspect in een ruimte. Dat geldt zowel voor kantoren, winkelcentra en horeca als voor grote hallen. Hoe u licht creëert, heeft een invloed op het totaalplaatje. 

Er zijn diverse mogelijkheden om voor verlichting te zorgen, zoals geïntegreerde verlichtingsarmaturen, pendelarmaturen & spots en flexibel verplaatsbare lijnverlichting.

In de metalen plafonds, lamellen met gesloten en open voeg, brede panelen en de verschillende cassettes van LCC-plafonds, kunt u allerhande types verlichting plaatsen om zo de ideale atmosfeer te creëren.

 

Enkele voorbeelden

Plafonds met open voeg

Het armatuur wordt in de lengte tussen de panelen geplaatst. De verlichting kan de breedte hebben van één of meerdere panelen. 

Plafonds met gesloten voeg

De verlichtingsmodule wordt naadloos geïntegreerd in het plafondpaneel.

Plafonds op T-structuur

Voor roosterplafonds, strekmetalen of cassetteplafonds kunt u opteren voor een verlichtingscassette.

Pendelarmaturen & spots

Natuurlijk kunt u in al onze plafonds pendelarmaturen en spots combineren met andere verlichting. De openingen ponst u ter plaatse met een gatenfrees.

Verplaatsbare SLL lijnverlichting

De SLL lijnverlichting plaatst u tussen de open voegen van een plafond type BL-H of tussen de XL-panelen. Als u wilt, kunt u ze nadien eenvoudig van plaats veranderen.

Bron: LCC-plafonds

Deel dit artikel:

Onze partners

GAimage