Inspirerende gebouwen ontwerpen met aandacht voor gezondheid en welzijn: gratis webinar

Wij brengen 90% van onze tijd binnen door. Onderzoeken tonen steeds opnieuw aan dat de gebouwen waarin we leven, werken, leren en ontspannen een belangrijke invloed hebben op onze gezondheid, welzijn en productiviteit. Het is daarom essentieel dat hier al in de ontwerpfase rekening mee wordt gehouden. Daarom organiseert Rockfon een gratis webinar over de WELL Building Standard™.

Rockfon heeft Olga Turner, een toonaangevend Brits expert en WELL Building Standard Accredited Professional, uitgenodigd om u te laten kennismaken met deze nieuwe trend in het ontwerpen van betere gebouwen.

Zoals Olga zegt: “Betere gebouwen voldoen aan WELL”. De WELL Building Standard is de eerste bouwcertificering ter wereld die zich volledig richt op de gezondheid en het welzijn van de gebruikers van een gebouw.

Volg de gratis webinar van 30 minuten en leer meer over de kansen die dit u biedt.

Als u niet zeker weet of u de webinar kunt bijwonen, meld u dan toch aan. Rockfon stuurt u dan na afloop de opname! Alle webinars van Rockfon zijn live te volgen via uw telefoon of tablet en op aanvraag na afloop van de live-uitzending.

De webinar is in het Engels.

U krijgt informatie over:

•           De WELL Building Standard

•           De nieuwste trends op het gebied van certificering

•           Praktijkvoorbeelden als inspiratie voor uw volgende project

Meld u aan via deze link.

Bron: Rockfon

Deel dit artikel:

Onze partners