Intelligente ventilatietechnologie verdeelt koelte of warmte efficiënt in woning

Met ClimateSwitch van Zehnder gaan de seizoenen geruisloos in elkaar over. De intelligente ventilatietechnologie koelt én verwarmt op het juiste moment, met verse buitenlucht. Aangenaam in de zomer, comfortabel in de winter. Dat is ventileren, verwarmen en koelen in één. En bovendien is het flexibel, want met slimme add-ons breidt u de balansventilatie uit tot een totaaloplossing voor het perfecte binnenklimaat.

ClimateSwitch brengt verse lucht in huis. Filtert ongezonde deeltjes en zorgt voor een geschikte temperatuur en luchtvochtigheid. De basis van ClimateSwitch is balansventilatie. Die upgrade je eenvoudig met add-ons. Zo is gezond wonen voor iedereen mogelijk.

Nieuwe add-ons! ComfoClime & ThermalShield

Met dit nieuwe duo wil Zehnder je alles uit je ventilatie doen halen. De warmtepomp ComfoClime zorgt -met verse lucht- voor extra koelte of warmte. Het geïsoleerde systeem Thermal Shield verdeelt het efficiënt over de woning. De juiste temperaturen, waar jij het nodig hebt.

Ventilatie. Het gezonde antwoord op airco

De zomers worden warmer. En onze huizen zijn steeds beter geïsoleerd. Oververhitting in huis is een groeiend probleem. Een ventilatiesysteem met ClimateSwitch geeft (verse) lucht. Koel, comfortabel en gezond. Zo is én blijft het aangenaam in huis.

Het gemak van één krachtig (totaal)systeem

Ventileren, koelen en verwarmen. Met ClimateSwitch regel je dat in één keer goed. De add-ons sluiten naadloos op elkaar aan, zijn eenvoudig te installeren en onderhoudsarm. Gemak dient de installateur.

Klik hier voor meer info.

Bron: Zehnder
Deel dit artikel:

Contacteer Zehnder Group Belgium

Onze partners