Israëlische antiek voert dialoog met gedurfde kleuren

Het interieur van het Abu Gosh Restaurant, ontworpen door STUDIO SHOO, combineert speelsheid met het Israëlische karakter. De felle gele, roze en blauwe kleuren voeren een dialoog met de gerestaureerde muren en ramen, vintage lampen en ander antiek.

De hal is een hoge en lichte ruimte, waaraan felle accentkleuren zijn toegevoegd. De gedurfde blauwe, roze en gele tinten staan in contrast met de gerestaureerde muren van het paviljoen, een visnet en de handgemaakte tegels van cement. De oude ramen met een historisch patroon zorgen voor een maximale hoeveelheid zonlicht in de ruimte, die wordt gereflecteerd door de witte wanden. Twee decoratieve gele gebogen vensters van polycarbonaat zijn dan weer ontworpen om te worden geassocieerd met licht in het raam van het huis.

Authentiek meubilair

Om het totaalplaatje te laten kloppen, is er voldoende aandacht besteed aan het meubilair. Men koos voor originele stukken en decoratie uit natuurlijke materialen. Er zijn eikenhouten tafels, kleurrijke stoelen, gebogen planken, antieke fontein en vitrinekast met Israëlische producten. Aan het plafond hangen lampen uit de jaren 50, waardoor een warme en gedempte gloed ontstaat. Tot slot springt de keuken in het oog. Het is een compact exemplaar van 22m2. Dankzij de openheid kunnen alle klanten volgen hoe hun traditionele maaltijd wordt bereid.

Deel dit artikel:

Onze partners