Knauf SaniCem dicht natte omgevingen af

Voor de cementering van zowel binnen- als buitenmuren in extra vochtige omgevingen, brengt Knauf een nieuwe minerale mortel op de markt. Knauf SaniCem is vanwege zijn zeer hoge waterdichtheid geschikt voor de waterdichte afdichting van veeleisende omgevingen zoals waterreservoirs, funderingsmuren, douches en dergelijke meer.

 

In uitdagende omstandigheden
 
De nieuwe pleister is een mengklare, fabrieksmatig voorgemengde, droge minerale mortel met een zeer hoge waterdichtheid. Je kan hem gebruiken op keldermetselwerken binnen en buiten, voor buitenplinten of als wandbekleding in vochtige lokalen, in reinigingshallen, enz. De mortel is hydraulisch uithardend.

Knauf SaniCem mag alleen aangebracht worden op zuivere, stabiele en droge ondergronden bestaande uit materialen met een mechanische weerstand die minstens gelijk is aan die van het pleister (bvb: zware betonblokken, betonoppervlakken, metselwerken in volle bakstenen, ...). Absorberende ondergronden zullen voorbehandeld worden met de Knauf Primer Universeel. Bij twijfelgevallen is het aangeraden om het absorptievermogen te controleren door het oppervlak te bevochtigen. Knauf SaniCem wordt handmatig in één laag van 15 mm tot 20 mm dikte aangebracht en is buiten slechts geschikt voor kleinere oppervlakken.


Over Knauf

Knauf is producent van afbouw- en isolatiematerialen, systemen en gereedschap die een veelzijdige toepassing vinden in de nieuwbouw, renovatie en restauratie. Met wereldwijd meer dan honderd productievestigingen levert Knauf oplossingen voor wanden, plafonds en vloeren.

Het familiebedrijf Knauf, dat in 1932 in Duitsland werd opgericht, heeft van gips haar vaste waarde gemaakt. Ondertussen is het assortiment aanzienlijk uitgebreid.

Voor meer info, neem een kijkje op www.knauf.be of neem contact op met Dirk Schumacher via dirk.schumacher@knauf.be.

 

Bron: RCA

Deel dit artikel:

Onze partners

GAimage