L-Door stelt Nature Line voor

De producent van sectionale poorten, L-Door, stelt een nieuwe productlijn voor. De Nature Line zet volop in op hout. Daarmee richt L-Door zich tot mensen die een traditionele, hoogwaardige uitstraling van de woning willen. De keuze voor hout is al snel gemaakt wanneer mensen voor rustieke materialen kiezen. De Nature Line speelt hier volop op in.

Door de combinatie van technologie en traditionele materialen zorgen de sectionale poorten voor een uitgesproken stijl. Een klassieke, landelijke, maar ook strakke en moderne uitstraling: het is allemaal mogelijk. De Nature Line STC-collectie biedt een klassieke of landelijke stijl, maar de Nature Line STL maakt het mogelijk om de poort volledig te laten verdwijnen in de gevelbekleding. Deze lijn van poorten maakt ook gebruik van de motor uit de 3-serie.


Stijl

Woodface is een houten, verticaal gevelconcept dat de mogelijkheid biedt om een poort en gevel te personaliseren. De keuze uit drie verschillende diktes en breedtes geeft de kans om de gevelbekleding, maar ook de poort, te bekleden met dikke, houten latten. Deze zijn van Western Red Ceder gemaakt, een robuuste houtsoort. Aluminium profielen kunnen worden toegevoegd, waardoor er een afwisseling ontstaat. Het is mogelijk om deze te poederlakken of anodiseren in alle RAL-kleuren. Structuurlakken en ledverlichting behoren ook tot de mogelijkheden.

Deel dit artikel:

Onze partners