Lapure, de nieuwste terrasoverkapping van Renson

Iedereen geniet graag zo veel mogelijk van zijn terras. Helaas laat het weer dat niet altijd toe. Met zijn zon- en waterwerend screendak Lapure stelt Renson de gebruiker in staat het meeste uit zijn terras te halen. 

Minimalistisch en stijlvol

De Lapure-terrasoverkapping is minimalistisch en stijlvol in zijn ontwerp. Het waterresistente zonwerende dak rust aan de ene kant op elegante en discrete aluminium kolommen. Aan de andere kant wordt het aan de muur bevestigd. De gebruiker kan het dak ook naar behoefte openen om van de zon te kunnen genieten, zonder de structuur te moeten opbergen.

 

Voor elk wat wils

Zowel de stof van het dak als de ondersteunende structuur van Lapure zijn beschikbaar in een ruime selectie aan kleuren. Zo past deze terrasoverkapping bij elke architecturale stijl. Verder is Lapure ook in twee modellen te verkrijgen. Het eerste model loost water aan de hand van kanalen aan de zijkant van de structuur, ook wanneer de terrasoverkapping half gesloten is. Bij het tweede model komt het dak over de kolommen heen, zodat de gebruiker zoveel mogelijk schaduw krijgt. Bijgevolg is er zelfs schaduw bij laaghangende zon. Dankzij deze terrasoverkapping kan de gebruiker van zijn tuin genieten van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat. 

Bron: Renson

Deel dit artikel:

Onze partners