Laufen douchetoilet verkrijgbaar in vier trendkleuren

Het douchetoilet Cleanet Riva van LAUFEN is verkrijgbaar in vier verschillende keramiek kleuren: glanzend wit, mat wit, glanzend zwart en mat zwart. De matte trendkleuren passen goed bij andere solid surface producten in de badkamer. De elegante luxe uitstraling van de Cleanet is passend in elk badkamerinterieur. Naast de Cleanet Riva heeft LAUFEN ook de Cleanet Navia, verkrijgbaar in glanzend wit en mat wit.

Duurzaam design  

De Cleanets bevatten een LAUFEN Clean Coat (LCC) waarmee het keramiek voorzien is van een vuilafstotende laag. De LCC is onder andere milieuvriendelijk, eenvoudig te reinigen en poriënvrij. De gesloten keramische body lijkt veel op een klassiek design toilet. De handbediening aan de zijkant van de zitting geeft een hint van de complexe technologie die verwerkt is in de douchewc.  

Ook is LAUFEN koploper in het aanbieden van een douchetoilet, waarbij naast het uitgebreide hygiëneprogramma ook het complete watersysteem met regelmatige intervallen thermisch tegen kalk wordt gereinigd. Dit draagt bij aan een langere levensduur van het product.  

                 

Douchewc’s populairder in Europa 

De toekomst is gericht op steeds meer hygiënische eisen, waar LAUFEN de trend heeft gezet om douchewc’s aan te bieden in verschillende keramiek kleuren. Douchetoiletten zorgen niet alleen voor een fris en hygiënisch gevoel, maar dragen ook bij aan de mindering van (toilet)papier en wordt mede daardoor steeds populairder in de Europese markt.  

Bron: Laufen
Deel dit artikel:

Contacteer LAUFEN

Onze partners