Lichtwering en ventilatie tegelijk met de Rolvent van Wilms

De Rolvent is een combinatie van een rolluik of zonwering en een ventilatiesysteem. Het toestel bespaart volgens Wilms zowel energie als kosten en zou tevens zorgen voor een gezonder binnenklimaat.
De Rolvent is een combinatie van een rolluik of zonwering en een ventilatiesysteem. Deze geïsoleerde rolluikkast bespaart volgens Wilms zowel energie als kosten en zou tevens zorgen voor een gezonder binnenklimaat.

De rolluiktoepassing laat de gebruikers volgens bet bedrijf toe om te besparen op verwarming in de winter en op aircoverbruik in de zomer (vanwege de goede isolerende kwaliteiten van de rolluiken). Daarnaast zijn ze geluidswerend en bestand tegen verschillende weertypes.
De zonwering houdt de koelte binnen in de zomer, wat het aircosysteem ontlast, en biedt visueel comfort. De storende lichtinval wordt beperkt, terwijl het zicht naar buiten behouden blijft. Helemaal afgerold is de zonwering eveneens in staat om de insecten buiten te houden.


               
                     
    
 

De ventilatie laat op een gecontroleerde, natuurlijke manier verse lucht binnen en vermijdt dus dat er ramen geopend moeten worden om de kamer te verluchten. Ook wanneer de rolluik of zonwering gesloten is, doet het ventilatiesysteem z’n ding.

De Rolvent is geschikt voor alle soorten gebouwen: van ziekenhuizen tot appartementen, van renovatieprojecten tot nieuwbouw. Hij kan eenvoudig en stabiel op alle raamtypes gemonteerd worden (PVC, hout of aluminium).

Deel dit artikel:
Onze partners