LUA collectie: elegant en tijdloos dankzij zachte kleuren

© LAUFEN

Op de SHK, de grote sanitair- en installatiebeurs, net over de Duitse grens, stelt LAUFEN noviteiten en highlightcollecties voor aan de professionals.

De nieuwste LUA collectie, ontworpen in samenwerking met Toan Nguyen, zal worden getoond op de vakbeurs. Deze collectie is elegant en tijdloos en daarmee geschikt voor zowel de zakelijke als particuliere markt.

Kenmerkend voor deze collectie zijn de kleuren waarin de keramische producten verkrijgbaar zijn; wit, LCC (LAUFEN Clean Coat) wit, manhattan grey, pergamon en bahama beige. Zachte kleuren worden dé trend in de badkamerwereld en met de LUA collectie van LAUFEN is het mogelijk om hierop in te spelen.  

totaaloplossing voor toilet en badkamer

LAUFEN zet bovendien sterk in op een totaaloplossing voor de toiletruimte en badkamer. Zo beschikt het bedrijf over diverse installatiesystemen voor wastafels, closets, bidets, urinoirs en douche wc’s.

LAUFEN biedt producten voor zowel voor de wand als achter de wand. Een volledige badkamer of toiletruimte met producten van één fabrikant. Voor kleine ruimtes, maar ook voor grote gemeenschappelijke ruimtes en projecten biedt LAUFEN een totaaloplossing.  

Je vindt LAUFEN op SKE op stand 5E35, hal 5 in de Messe in Essen op 6, 7, 8 en 9 september.  

Bron: Laufen
Deel dit artikel:
Contacteer LAUFEN
Onze partners