Maak je klaar voor openhuizendag Mijn Thuis Op Maat

Goed nieuws voor iedereen met bouw- of verbouwplannen: in september kun je volop inspiratie opdoen tijdens Mijn Thuis Op Maat. Op 26 september zwaaien tientallen architecten de deuren van een inspirerende woning open voor nieuwsgierige (ver)bouwers. Daarnaast zijn een aantal projecten exclusief online te ontdekken, aan de hand van inspirerende video-rondleidingen. Alle deelnemende woningen vind je hier

Architecten tonen hun vakmanschap

Na een contactloos coronajaar is het belangrijk dat (interieur)architecten en toekomstige (ver)bouwers elkaar eindelijk weer kunnen ontmoeten. Daarom organiseert Zoekeenarchitect.be dit jaar de vierde editie van Mijn Thuis Op Maat. Architecten in heel Vlaanderen en Brussel pakken uit met een knappe nieuwbouwwoning of renovatie. Kijk exclusief binnen tijdens de openhuizendag op zondagnamiddag 26 september. Je proeft er niet alleen van inspirerende woningen, je kan ook praten met de architect en de bewoners. Ontdek zo bij elk project het architectuurverhaal uit de eerste hand.

Een aantal projecten zijn exclusief digitaal te bezoeken. Via woord, beeld en geluid wandel je virtueel binnen. Beleef de architecturale ingrepen dankzij verhelderende video-rondleidingen. Wie extra info wenst, komt makkelijk digitaal in contact met de mensen achter het project.

Mijn Thuis Op Maat is dus veel meer dan een namiddag huisjes kijken. Beleving en interactie staan centraal.
 

Beleef het nieuwe wonen

Naar goede gewoonte zet Mijn Thuis Op Maat innovatieve architectuur en toekomstgerichte woonvormen in de kijker. Architecten tonen o.a. hoe je groots kunt wonen op een relatief kleine oppervlakte. Bezoek ook tal van energiezuinige en bio-ecologische woningen. Daarnaast hebben verschillende deelnemende projecten aandacht voor levenslang wonen.

Alle bezoeken zijn volledig gratis. Wel moet je je op voorhand registreren

Bron: Zoekeenarchitect.be

Deel dit artikel:

Onze partners

GAimage