Maak kans op een Butterfly Hanger van Makers With Agendas

Het bouwverlof nadert met rasse schreden: tijd voor giveaways! Architectura.be geeft samen met de sponsors van de Belgische filmpremière van REM 30 Butterflies weg van Makers With Agendas: een designobject dat kan dienen als kapstok of opbergbakje. Past zo’n Butterfly naadloos in jouw interieur? Lees verder en ontdek hoe je kans maakt.

Butterfly

Wie aanwezig was op een van de filmvoorstellingen van REM, kent de Butterfly ongetwijfeld. Na afloop van de film kreeg elke gast een Butterfly mee naar huis. Te oordelen naar het groot aantal gasten dat tevergeefs kwam hengelen naar een tweede exemplaar, viel het bijzonder goed in de smaak.

En terecht. Tijdverlies door het zoeken naar sleutels leidde tot het ontwerp van de Butterfly Hanger. Deze dubbele haak biedt een perfecte plek voor jouw portefeuille of sleutels.

Julien De Smedt en William Ravn stonden aan de wieg van MWA. Het collectief engageert zich in het denken over en produceren en verspreiden van design. “Door observatie, research en nieuwsgierigheid ontdekken we eigenaardigheden, bijzonderheden en inzichten uit onverwachte hoek”, klinkt het. “Onze ontwerpen zijn dan ook eenvoudig, recht door zee en neutraal.”

 

Hoe maak je kans?

Stuur een mailtje naar info@architectura.be met de vermelding ‘Ik win graag een Butterfly van MWA’ en jouw adresgegevens. Originele motivaties hebben een streepje voor.

De winnaars worden binnenkort via mail op de hoogte gesteld. Eén van de sponsors van de Belgische première van REM (AGC Glas, Derbigum, Harol, LCC/Interalu, Reynaers Aluminium, Velux, Wienerberger) komt vervolgens de Butterfly bij jou thuis of op kantoor afleveren. De fabrikanten schonken als sponsor alle aanwezigen tijdens de filmvoorstellingen van de architectuurdocumentaire REM in Kortrijk, Brussel en Luik een Butterfly. De 30 resterende Butterflies willen ze graag via deze weg een nieuw onderkomen bezorgen. Wie weet jouw kantoor/huis?

 

Succes!

 

Butterfly

  • Designer: William Ravn
  • Materiaal: gepoedercoat staal
  • Afmetingen: 10,9 x 21,7 c 11,4 cm (large)
  • large: 22cm x 11cm x 11cm
Deel dit artikel:

Onze partners