Maanwit licht verwarmt je interieur met Dekton® Moone

Cosentino scheen al meermaals haar licht op de kleuren van de natuur op aarde, maar zoekt het dit keer in hogere sferen. Het Spaanse bedrijf komt voor haar Solid Collection met de nieuwe Dekton® Moone: een warme, egale witte tint die geïnspireerd is op de mysterieuze gloed van het maanlicht. De krachtige warmte van de stralen daalt bij heldere hemel neer in je interieur en zorgt er voor een architectonisch en duurzaam statement.

Cosentino's Solid Collection is een kleurenserie die wordt gekenmerkt door effen, nuancevrije tinten die perfect zijn om uniforme en evenwichtige interieurs te creëren. Dekton® Moone mag het rijtje met fierheid aanvullen. Het warme, witte Moone is geïnspireerd op het mysterieuze maanlicht dat met een gloed op aarde neerdaalt. Dankzij de zachte en tijdloze tint brengt Moone een lichtrijk en ruimtelijk gevoel in iedere ruimte. De neutrale uitstraling zorgt ervoor dat het over matcht, in elke woonstijl of die nu residentieel of professioneel is.

 

Duurzaam en sterk

Gevels, muren, vloeren, werkbladen, douchebakken of wastafels. Dekton® Moone is het levende bewijs een perfecte partner te zijn voor architectuur- en designprofessionals die volledig op maat willen werken. Dekton® is door haar innovatieve en koolstofneutrale karakter perfect voor zowel buiten- als binnentoepassingen. Het kent een ongeëvenaarde hardheid, sterkte en duurzaamheid. Het biedt weerstand tegen ultraviolette stralen, krassen, vlekken en thermische impact, en heeft een zeer lage waterabsorptie.

Cosentino streeft naar duurzaamheid en een circulaire economie, waardoor de verschillende Dekton®-kleuren gemaakt worden met restmaterialen uit het productieproces. Die worden hergebruikt en krijgen een nieuw leven. Sinds 2016 is Dekton® by Cosentino EPD gecertificeerd.

Bron: Cosentino
Deel dit artikel:
Onze partners