Marlux komt met modulair muursysteem om je eigen buitenruimte in te richten

Moodul, de nieuwe toevoeging aan het assortiment van Marlux, laat toe om zelf je buitenruimte in te richten met een persoonlijke toets, net zoals je interieur. Het modulaire muursysteem met accessoires moet zo meer zijn dan een simpele scheidingswand. 

Marlux koos als baseline 'Your home, outside'. Moodul moet de gezellige warmte van binnen naar buiten brengen en dit tegelijkertijd combineren met alle voordelen en mogelijkheden van beton.

Moodul laat toe met de losse elementen van dit modulaire muursysteem zelf een muur op te trekken in de tuin, maar ook eigen creaties als een trap, een bank of een vuurkorf kunnen ermee worden samengesteld. Zo krijg je hoekjes met extra privacy, een groene wand of kan je een grote tuin knusser maken, een keermuur plaatsen…

Je eigen creaties kan je nog verder personaliseren met functionele bijpassende accessoires zoals ledverlichting, leggers en bloembakjes. Moodul is naar eigen zeggen eigentijds opgevat, een muurelement in grijs en zwart dat zo bij vele stijlen moet passen. De bouwblokken verlijm je met Granulijm en de accessoires kan je bevestigen met een eenvoudig inhaaksysteem.

Deel dit artikel:

Onze partners