Marlux vertaalt innovatieve technologie naar zeven collecties designtegels

De industriële look van cortenstaal. De charme van verweerd hout. Of een wereld van verbeelding in stukjes mozaïek. De designtegels van Marlux geven je tuinideeën alle ruimte. Mét alle voordelen en kwaliteitsgaranties van beton. Achter de zeven tegelcollecties schuilt dan ook een exclusief procedé om patronen, kleuren en structuren aan te brengen op beton. Te ontdekken op Batibouw 2017 - Hal 1, stand 313.

Met de nieuwe collecties bewijst Marlux opnieuw dat investeren in innovatie loont. Dankzij een revolutionaire technologie vertaalt de tegelspecialist moeiteloos alle patronen, kleuren en structuren naar eigentijdse terrastegels. Zo krijg je een waaier van designmogelijkheden én ben je zeker van een duurzame, kwalitatieve tegel. Want de vernieuwde bescherming M-Coat maakt de nieuwe generatie tegels nog slijtvaster (10 jaar garantie).

Om de collecties extra in de kijker te zetten, verdeelt Marlux in-lite®, een innovatief assortiment led-buitenverlichting: van grondspots en buitenspots tot wandlampen en staande lampen.

 

Grada

De look van cortenstaal is erg uitgesproken. Als geen ander is Marlux erin geslaagd om deze verweerde uitstraling in terrastegels om te zetten. Ferrum mengt willekeurig verschillende roestnuanceringen en creëert zo een authentieke industriële look. Handig, je ziet nauwelijks vuil op deze tegels. Ook Noctus geeft je tuin instant karakter. Met deze donkere terrastegel breng je een chique uitstraling naar buiten, mét gevoel voor drama.

Kleur: Noctus, Ferrum

Afmetingen: 60 x 60 cm

Richtverkoopprijs: € 58,60 euro/ m2

 

Argilla

Een verharding met Argilla geeft meteen een zuiderse uitstraling aan je terras. En daar zitten de 8 kleurnuances van Mista voor veel tussen. Geniet van een vakantiegevoel zonder zorgen, want deze betonnen terrastegels zijn kleurvast én gemakkelijk in onderhoud. Jaar na jaar.

Kleur: Mista

Afmetingen: 60 x 60 cm

Richtverkoopprijs: € 58,60 euro/ m2

 

Mosaic

Mosaic combineert de look van cementtegeltjes van vroeger met alle comfort van een betontegel van nu. De versie Arabica ademt een rustieke sfeer uit, in warme kleuren en kleine patronen verwerkt in verschillende tegels. Oase is de moderne tegenhanger en voelt zich met zijn koelere tinten helemaal thuis in een eigentijdse architectuur of industriële bouwstijl. Leuk als accent in een groter terras, als blikvanger voor een schaduwhoekje of als volwaardig terras in een authentieke stadstuin.

Kleuren: Arabica, Oase

Afmetingen: 60 x 60 cm

Richtverkoopprijs: € 58,60 euro/ m2

 

Forest

De betonnen terrastegels Forest flirten met de naturelle look van verweerd hout, maar besparen je de typische nadelen zoals mosgroei, gladheid, kromtrekken, splinters of verroeste schroeven. Zo geniet je helemaal van de charme van de natuur, in een donkere versie Maple Grey of een heel eigentijdse lichte look, Concrete Grey.

Kleuren: Maple Grey, Concrete Grey

Afmetingen: 60 x 60 cm

Richtverkoopprijs: € 58,60 euro/ m2

 

Caliza

Echte terrasfans sluiten Caliza zo in hun hart. Want dankzij de kleuren en verschillende patronen komen deze betontegels heel dicht in de buurt van authentieke natuursteen. Speel je favoriete tint uit – blauw of grijsbruin – en creëer een terras met tal van troeven: veelzijdig (past bij tal van bouwstijlen, van traditioneler tot hedendaags), onderhoudsvriendelijk (vet en vuil krijgen geen kans) en maatvast.

Kleuren: Onyx, Saffier

Afmetingen: 60 x 60 cm

Richtverkoopprijs: € 58,60 euro/ m2

 

Leyo

De indrukwekkende natuurlijke look van leisteen combineren met alle praktische voordelen van beton? Leyo. In deze onderhoudsvriendelijke tegel met virtueel reliëf blijft geen vuil hangen en kruipt geen water tussen de laagjes. Bovendien hoef je niet voor je terras te vrezen bij koudere temperaturen. Want waar leisteen al eens durft te schilferen, is deze betonnen tegel op-en-top vorstbestendig en maatvast. Nu alleen nog kiezen uit de lichte variant (met de natuurlijke uitstraling van witte natuursteen) of de donkere, meer ingetogen versie.

Kleuren: Salina, Tormenta

Afmetingen: 60 x 60 cm

Richtverkoopprijs: € 58,60 euro/ m2

 

Mystica

Een dankbare tegel voor elke bouwstijl, Mystica. Met zijn lichte kleur en gevlamd design geeft hij elk terras een uitnodigende blik: Nubis in heel licht wolkengrijs, Polaris iets donkerder. En zo sfeervol als de verschillende tegels opgaan in hun omgeving, zo onderhoudsvriendelijk zijn ze ook. Vlekken zie je nauwelijks dankzij het unieke design en vuil blijft sowieso al achterwege dankzij de beschermende M-Coat.

Kleuren: Nubis, Polaris

Afmetingen: 60 x 60 cm

Richtverkoopprijs: € 58,60 euro/ m2

Bron: Marlux

Deel dit artikel:

Onze partners

GAimage