Mega-Smooth: gladde jongen voor creatieve tuinbestrating

Stone & Style brengt met de Mega-Smooth een aanvulling op het MEGATEGEL-gamma. De nieuwkomer valt op door zijn glanzende, fluweelzachte uiterlijk. De ontwerpers inspireerden zich voor MEGA-SMOOTH op een industriële omgeving waar beton in zijn meest pure vorm wordt gebruikt.

Stone & Style brengt met de Mega-Smooth een  aanvulling op het MEGATEGEL-gamma. De nieuwkomer valt op door zijn glanzende, fluweelzachte uiterlijk. De ontwerpers inspireerden zich voor MEGA-SMOOTH op een industriële omgeving waar beton in zijn meest pure vorm wordt gebruikt.

Gepolierd beton

Bij de eerste aanblik heeft de MEGA-SMOOTH het uitzicht van gepolierd beton. Het oppervlak heeft een subtiel wolkjeseffect dat de tegel zijn charme geeft. De wisselende kleurnuances krijgen na verloop van tijd pas hun ware uitstraling, een unieke eigenschap van beton.
De uitstraling van het nieuwe broertje in het MEGATEGEL-gamma van Stone & Style wordt verder mee bepaald door de pure en strakke vorm. Dankzij deze verschijning laat de tegel zich vlot combineren met een moderne of eigentijdse woningarchitectuur.
MEGA-SMOOTH kan dienen voor het terras, als staptegel of voor het tuinpad.
Tegels van 100x100 cm, 60x60 cm, trappen en opsluitbanden vormen het basisgamma van de MEGA-SMOOTH. Maar ook unieke series zoals tegels met een motief - volledig op wens van de opdrachtgever of ontwerper - kunnen een creatieve geest tot unieke ontwerpen inspireren.

Het MEGATEGEL-gamma van Stone & Style is  al enkele jaren op de markt. Kenmerkend voor de productlijn is het tegelformaat van 100 bij 100 cm. Dat megaformaat wordt aangevuld met 4 andere formaten: 100x50, 120x80, 100x25 en 50x50 cm. Deze formaten kunnen met elkaar worden gecombineerd of afzonderlijk worden gebruikt.

Verder is de keuze beschikbaar in twee uitvoeringen. De Rockstone MEGATEGEL heeft een typisch gekorreld uitzicht, met als exclusieve variant de Diamond, een tegel die door de lichtinval gaat glitteren als een echte diamant.
De Carreau-MEGATEGEL staan dan weer voor een strakke betonlook. De tegel is slijtvast en creëert een gevoel van openheid, ruimte en rust.

Specialistenwerk

Het plaatsen van de MEGATEGELS is specialistenwerk. De standaardvariant van 1 bij 1 meter weegt meer dan 125 kilogram. Door die afmetingen en het gewicht moet de tegel met behulp van speciale klemmen, of nog beter, machinaal worden geplaatst. Stone & Style investeert daarom  in het ter beschikking stellen van de nodige hulpmiddelen en het opleiden van de plaatsers om tot een perfect eindresultaat te komen.

Deel dit artikel:
Onze partners