Modern entree met bijzondere en stijlvolle emco entreemat

Kortrijk Business Park is een ontwikkeling van Verstraete Development. Het kantoorgebouw is een toonbeeld van moderne architectuur, waar technologie en duurzaamheid zorgen voor een gezonde, aangename en inspirerende werkomgeving. Op advies van emco heeft Polo Architects samen met de bouwheer twee bijzondere entreematten van emco uitgekozen, alsook een forse schoonloopzone voor de ondergrondse parking.

De entreemat is een primeur, want de profielen zijn van brons geanodiseerd aluminium. Met de geanodiseerde profielen is emco onderscheidend, want deze zijn in meerdere kleuren leverbaar. Bovendien zijn als inlagen geen standaard tapijtstroken toegepast maar de nieuwe Premium inlagen in de kwaliteit Conform (bruin). Zo is een exclusieve entreemat gekozen in harmonie met de bijzondere natuurstenen vloer.

 

Schoonloopzones ook in entreemat te integreren

Emco heeft dit jaar een nieuwe collectie schoonloopzones geïntroduceerd. Uniek is dat deze schoonloopzones eveneens toegepast kunnen worden in de aluminium profielmatten, die dan de toevoeging Premium krijgen. Ook hiermee is emco uniek en toonaangevend.

Met de nieuwe serie schoonloopzones biedt emco een grote verscheidenheid aan kleuren (60) en exclusieve dessins, w.o. de nieuwe vintage look. U kunt kiezen uit 11 hoogwaardige kwaliteiten, waarvan 5 met gerecyclede Econyl® garens en waaronder de kwaliteit Conform, die bij dit duurzame kantoorgebouw is toegepast.

Naast de vele esthetische ontwerpmogelijkheden bieden de entreematten Premium een verbeterde geluiddemping, een verhoogde vuil- en vochtopname en een geteste slipvastheid en brandbestendigheid. Dankzij de grote keuze kan men bij elk project de passende comfortklasse kiezen.

Bron: emco
Deel dit artikel:

Contacteer emco BeNeLux

Onze partners