Moderne uitstraling voor het Bridgestone kantoor in Zaventem

Bridgestone, ontworpen door CBRE Workspace, kreeg een nieuw hoofdkwartier voor de regio Europa, Midden-Oosten, India en Afrika (EMIA) aan de stadsrand van Brussel. Het kantoor, dat drie verdiepingen in een kantoorpand in de wijk Zaventem telt, ligt op een steenworp van Bridgestone’s vorige regionale hoofdvestiging. Voor de vloer van het kantoor koos de ontwerper voor een combinatie van DESSO Grezzo en iD Square van Tarkett.

Bridgestone EMIA (Europa, Midden-Oosten, Afrika, en India) met hoofdkantoor voor de regio in Zaventem, heeft 10 regionale kantoren en stelt meer dan 20.000 mensen te werk.

Het vernieuwde hoofdkantoor in Zaventem valt op door het open en licht design. Voor de vloer is gekozen voor de elegante en geluiddempende kwaliteit van de luxe vinyltegel iD Square. Dankzij vergelijkbare dikte en bijpassend ontwerp is de iD Square goed te combineren met DESSO tapijt. Zo is bij Bridgestone gekozen voor de DESSO Grezzo tapijttegel. Deze tapijttegel is geïnspireerd op de ongerepte schoonheid van natuurlijke rotslandschappen. Om het kantoor tot een geheel te maken is onder leiding van CBRE Workspace een ontwerp gemaakt met deze complementerende vloeren, wat het kantoor een moderne en open uitstraling geeft.

Bron: Tarkett
Deel dit artikel:
Onze partners