Modulair, aluminium trappensysteem zorgt voor stijlvol design van trappen

NextGen™ is een bekroond, snel te monteren, modulair aluminium trappensysteem van EeStairs dat vrijwel geluidloos is. De gripvaste treden hebben integrale geluiddempende kernen, en hun gestroomlijnde aerofoilprofielen voegen iets visueel unieks toe aan het stijlvol design van de trappen.

NextGen trappen worden snel en nauwkeurig geïnstalleerd. Wanneer de treden aan de trapbomen zijn bevestigd, is de verbinding onzichtbaar. Het proces van ontwerp tot levering wordt ondersteund door een online configurator die ontwerpers en aannemers onmiddellijk voorziet van trapvisualisaties,  gedetailleerde ontwerpen, specificatiegegevens en budget.

 

Ideaal voor kantoren

Dit maakt de gepatenteerde NextGen trap systeem ideaal voor kantoorruimtes, en andere interieurs waar een fris, schoon gevoerde esthetiek nodig is.

EeStairs in-house design- en productieteam nam grote zorg om de belangrijkste details goed te krijgen, zodat de trap kon worden gemaakt en geïnstalleerd met de grootst mogelijke nauwkeurigheid en veiligheid voor de trap-gebruikers - en tegen de laagste kosten.

De aluminium treden hebben gripvolle oppervlakken gemaakt van geëxtrudeerde, aluminium secties. De geluids-geïsoleerde treden zijn gemonteerd op de trapboom.  Deze is voorgegroefd om de EeStairs glazen balustrades te plaatsen, en er zijn ook integrale RGB-ledverlichtingskanalen aanwezig.

 

Online configurator

Er zijn nog twee belangrijke voordelen. De online NextGen configurator van EeStairs kan binnenkort worden gebruikt door architects, interieurontwerpers of aannemers om trapspecificaties in te voeren en een snelle en nauwkeurige kostenraming te krijgen.

Verder kan NextGen trap worden aangepast. Zo kunnen de metalen oppervlakken in RAL-kleuren worden gepoedercoat en kunnen de treden ook in een houtuitvoering worden gemaakt.

EeStairs stelt NextGen voor op ARCHITECT@WORK in Kortrijk op 21 en 22 oktober.

Bron: Eestairs
Deel dit artikel:
Onze partners