Modular Lighting Instruments en Royal Botania presenteren verlichtingstrends voor het najaar

Met de donkere herfst- en wintermaanden voor de deur wordt verlichting opnieuw een belangrijk onderdeel van ieder interieur. Die verlichting hoeft echter niet alleen louter praktisch te zijn. Met nieuwe items en aangepaste uitvoeringen van bestaande succesformules bewijzen lichtproducent Modular Lighting Instruments en meubelontwerper Royal Botania dat verlichting ook stijlvol én trendy kan zijn.

 

Zowel in de plafond- als de hangversie is de speelse en kunstzinnige Pista track van Modular Lighting Instruments een klassieker van formaat. Dankzij het magnetische systeem kunnen armaturen in alle vormen en maten er bovendien makkelijk op vastgeklikt worden. Een van de elegantste exemplaren van Modular Lighting Instruments is Minude. Deze cilindervormige spots of hanglampen - aan jou de keuze - zijn verkrijgbaar in zwart, wit en geanodiseerd zwart, zilverbrons, brons en champagne en doen het goed in combinatie met ledmodules in de track of met andere vastgeklikte spots.

De lichtproducent uit Roeselare trok het succes van haar Minude spots en hanglampen onlangs zelfs door naar een elegante vrijstaande hanglamp zónder track. Deze zogenoemde Minude Suspension stand-alone behield de kenmerkende, slanke look van Minude, is beschikbaar in een in- en opbouwversie en verkrijgbaar in dezelfde kleuren als de Minude spots.

Najaarskleurenpallet

Eerder dit jaar kwam Modular Lighting Instruments reeds met Shellby op de markt, een inbouwlamp voor zowel in de muur als in het plafond naar het ontwerp van Jeffrey Huyghe. De schelpvormige lamp was toen enkel beschikbaar in zwart, wit en zwart/wit. Om dat gebrek aan kleur wat op te vangen lanceert Modular Lighting Instruments dit najaar Shellby Skins, een flinterdun inzetstuk dat in de holte rond de glazen bol wordt bevestigd en de lamp in geanodiseerd zilverbrons, brons, champagne of goud hult. Naast dit warme najaarskleurenpalet werd eveneens een parelwitte skin ontwikkeld die de vele schakeringen van de binnenkant van een schelp nabootst.

Gepoedercoat aluminium

In- en outdoorlamp Tristar Alu van meubelontwerper Royal Botania brengt ook deze winter binnen én buiten warmte en sfeer. De decoratieve lamp is vandaag niet alleen maar beschikbaar in teakhout, maar ook in gepoedercoat aluminium die matcht bij het outdoor meubilair van onder meer meubelcollectie Ninix.

Minude spots en hanglampen voor de Pista track zijn verkrijgbaar vanaf 250 euro
Minude suspension stand-alone is verkrijgbaar vanaf 195 euro
Muur- en plafondlamp Shellby is verkrijgbaar vanaf 225 euro
Shellby Skins zijn verkrijgbaar vanaf 95 euro
Tristar Alu (45 cm) is verkrijgbaar vanaf 445 euro

Deel dit artikel:
Onze partners