Mosa Facades reikt duurzame oplossingen aan voor gevelrenovatie

Een gevel in keramiek? Knapper dan je denkt! Met Mosa Facades kan je esthetisch alle kanten uit – van ongeglazuurd en natuurlijk mat tot geglazuurd in verschillende glansgradaties, kleuren en motieven. Bovendien teken je telkens voor een duurzame en innovatieve oplossing. Ontdek de verschillende geveltegels en laat je verrassen door de veelzijdigheid van pure keramiek.

Mosa Facades, een onderdeel van Mosa, heeft jarenlange ervaring in de ontwikkeling van keramische geveltegels. De gevels van Mosa bieden een grote ontwerpvrijheid. Zo kan je de keramische tegels verankeren en geventileerd verwerken. De oersterke tegels zijn vandaag dan ook geëvolueerd tot een volwaardig alternatief bij gevelrenovatie of nieuwbouw.

 

Duurzame renovatie

Renovatie blijft erg actueel, zowel in de woning- als utiliteitsbouw. Het toepassen van na-isolatiesystemen met een keramische schil is Mosa’s innovatieve oplossing: esthetisch én efficiënt. Keramische gevelbekleding oogt mooi en is stoot-, kleur- en vormvast, weerbestendig en duurzaam. Het verhoogt de energie-efficiëntie en zorgt voor een beter binnenklimaat. De ongeglazuurde fijnkeramische tegels van Mosa hebben een natuurlijke matheid en zijn uitermate geschikt als gevelbekleding. Bovendien zijn de geventileerde gevelsystemen van Mosa – als eerste en enige ter wereld – Cradle to Cradle Silver® gecertificeerd.

 

Tijdloze look

De gevel is allesbepalend voor de uitstraling van een gebouw. Met Mosa Facades lever je een tijdloos visitekaartje af. Ga je voor een indrukwekkend lijnenspel met een open voeg en kaarsrechte tegels? Of kies je voor zichtbare verankering die eigentijds mee geïntegreerd wordt in de gevel? De ontwerpmogelijkheden zijn ruim en inspireren je tot een karaktervolle gevel in keramiek.

Bron: Mosa.
Deel dit artikel:

Contacteer Mosa.

Onze partners