Murals Fuse: een nieuwe benadering van ontwerpen met tegels

Fuse is een serie binnen de bekroonde Murals-collectie van Mosa. Deze dynamische en interactieve serie tovert oppervlakken om in levendige kunstwerken en stelt de ruimtelijke ervaring van de gebruiker centraal.

Murals Fuse-oppervlakken zijn dynamisch en tegelijkertijd subtiel en speels. Het geheim zit hem in de innovatieve kleurschakering van de serie.

Fuse speelt met onze visuele perceptie en maakt optimaal gebruik van variaties in tinten. Onze ogen worden gestimuleerd om verschillende kleurschakeringen te laten samenvloeien. Vertaald naar een oppervlak zorgt dit voor een veranderlijk en geanimeerd effect dat bijna onmerkbaar de illusie van beweging creëert. Daardoor gaat elk element moeiteloos en flexibel in zijn omgeving op.

 

Elke gewenste sfeer

Murals Fuse is een serie wandproducten bestaande uit acht kleuren en drie formaten. De tegels zijn geschikt voor elk ontwerp dankzij talloze configuraties. Met Fuse kan elke gewenste sfeer gecreëerd worden: van zeer expressief tot heel sereen. Fuse-tegels bieden een exclusief nostalgisch gevoel met hun luxueuze tactiele afwerking die traditioneel, hoogwaardig vakmanschap uitstraalt.

Fuse is ontworpen als een aanvulling op de bestaande Murals-series – Blend, Change en Lines – door de menselijke waarneming maximaal te benutten. En hoewel al deze series elk hun eigen specifieke identiteit hebben, kunnen ze ook samen uitzonderlijke patronen en combinaties vormen. Zo ontstaat een waardevolle, veelzijdige en rijke toolkit – een slim palet dat past bij de creatieve flair van een ontwerper.

Bron: Mosa
Deel dit artikel:

Contacteer Mosa.

Onze partners