Na Red Dot nu ook iF Design Award voor Amani

Met de pas op R+T 2024 internationaal gelanceerde Amani tilt Renson buiten leven naar een hoger niveau. Kernpunten: oogstrelend design, keuzevrijheid en installatiegemak. Elk aspect aan deze buitenleefruimte is tot in de details geperfectioneerd door het R&D-team. Experts zien dat. Amani kreeg, na de prestigieuze Red Dot Award 2023, nu ook de iF Design Award 2024. Vooral de elegante vormgeving en het veelzijdige karakter van deze buitenleefruimte overtuigden de internationale jury.

Over amani

Iets ingewikkelds heel eenvoudig laten lijken? Amani doet het. Het resultaat is een ongekende buitenruimte geconfigureerd op een modulair platform, waardoor je maximale creatieve vrijheid hebt om de ultieme buitenruimte voor je klanten te creëren. Kolommen verplaatsen, overstekken toevoegen in de vorm van elegante luifels rondom, of tot vier muurvullingen per zijde combineren? Het zijn allemaal voorbeelden van de innovatie die al sinds 1909 deel uitmaakt van het DNA van Renson.

Met Amani tilt Renson buitenleven naar een hoger niveau op het vlak van architecturale dimensie, keuzevrijheid en montagegemak. Elk aspect van deze buitenruimte is tot in de puntjes geperfectioneerd door het R&D team. Deze inspanningen zijn niet onopgemerkt gebleven. Amani won de Red Dot Award 2023. De jury prees de modulaire pergola voor zijn intelligente ontwerp en productieproces.

Creëer je eigen ontspanningsruimte Amani is een architecturale buitenruimte van topklasse die gemakkelijk kan worden aangepast aan de wensen en behoeften van de eindklant. De kolommen zijn standaard versterkt voor meer architecturale mogelijkheden met een duurzaam resultaat. Hierdoor kan je de positie van de kolommen kiezen en zonweringen toevoegen. Speel met vormen, lijnen en structuren. Durf anders te denken. Is dat tenslotte niet waar een buitenruimte om draait? Met de unieke dakstructuur kan je tot vier wandinvullingen per zijde combineren om de ultieme buitenruimte te creëren. Onze gebruiksvriendelijke 3D configurator is de snelste manier om dit te bereiken.

Elke Amani-configuratie wordt zoveel mogelijk voorgemonteerd tijdens het productieproces, waardoor de montagetijd en de installatiekosten voor de ploegen ter plaatse worden beperkt. Dankzij betrouwbare montagetechnieken en gereedschappen kun je een compleet ontwerp toevoegen aan je buitenleefruimte. Bovendien zijn de daklatten vastgezet voor meer weerstand tegen de elementen.

Een ideale plek om te ontspannen Architecturaal ontwerp en intelligente ontwikkeling vormen de kern van dit verhaal. Maar dit zijn slechts enkele van de vele elementen die samen een comfortabele buitenervaring in perfecte harmonie vormen. Amani is geraffineerder, completer en onweerstaanbaarder dan je je ooit had voorgesteld. Klaar om te ontdekken, te verkennen en de dromen van je klanten waar te maken?

Bron: Renson
Deel dit artikel:
Contacteer Renson
Onze partners