NanoPerfo®: hoe 0,8 mm het verschil maakt

Met perforaties in de panelen van slechts 0,8 mm en een doorlaat van 2% combineert de NanoPerfo® van LCC-Plafonds het beste van twee werelden: een optimale lichtreflectie van 80% en een uitstekende akoestische absorptie (αw 0,75).

Wat is het verband tussen een CL- en een XL-plafond?

Beide plafonds zijn opgebouwd uit lineaire panelen met gesloten voeg en beschikbaar met een nano perforatie van 0,8 mm. Ze zijn uiterst geschikt voor tal van ruimtes en toepassingen.

Een CL-plafond creëert een monolithisch beeld zonder zichtbare structuur.

Een XL-plafond is ideaal voor toepassingen in gangen of voor grote oppervlaktes tussen bandrasters en biedt een vlotte toegang tot het plenum.

NanoPerfo® combineert het beste van twee werelden. Dankzij de lichtreflectie van meer dan 80% heeft u minder kunstlicht nodig. Daarbij bekomt u via de perforaties in combinatie met een akoestische isolatie een performant akoestisch comfort.

De mogelijkheden en toegevoegde waarde van een lineair CL- en XL-plafond met gesloten voeg gaan verder: zo springen ook het eigentijds & strak design in het oog, is het plafond veelzijdig & flexibel in ontwerp, budgetvriendelijk en brandstabiel. 

Deel dit artikel:
Onze partners