Natuurlijk licht op zolder met Velux XXL Cabrio

Op Batibouw 2015 stelt Velux zijn XXL Cabrio voor hellende daken in primeur voor. Het Cabrio systeem stelt mensen in staat om ook hun doorgaans ongebruikte zolder om te bouwen tot een mooie extra woonruimte.

Natuurlijk licht

Ook de donkere ruimtes onder het dak kunnen met het Velux Cabrio systeem omgebouwd worden tot een lichte extra ruimte. Het venstersysteem zorgt ervoor dat zolders, dakappartementen, penthouses maximaal genieten van natuurlijk licht en een mooi uizicht op de omgeving. Het Cabrio systeem is simpel in gebruik: gebruikers openen het bovenkozijn, duwen het onderkozijn naar buiten en creëren zo een instant balkon. Bij het openen van het onderste deel komt aan beide zijden de geïntegreerde borstwering naar boven die instaat voor de veiligheid van het systeem. Daarnaast beschikt het venstersysteem over een Pick&Click systeem uitgerust voor het plaatsen van passende Velux binnengordijnen.

Eigenschappen

Het Velux Cabrio systeem is beschikbaar in drievoudige beglazing en leent zich daarom ook voor lage-energiewoningen. Er is keuze uit twee verschillende afmetingen: Cabrio van 94cm op 252cm en XXL Cabrio van 114cm op 252cm. De nieuwste generatie, XXL Cabrio, wordt gelanceerd ter gelegenheid van Batibouw 2015.

Deel dit artikel:

Onze partners