Natuursteen voor elke stijl

Dankzij zijn textuur en zijn kleurenpalet spreekt de Blauwe Steen uit Henegouwen verbruikers van over de hele wereld aan. Carrières du Hainaut vervolledigt zijn gamma met een nieuwe tegel en 2 nieuwe en exclusieve afwerkingen: een heldere afwerking voor buiten en een donkere afwerking voorbehouden voor interieurrealisaties.

Dankzij zijn textuur en zijn kleurenpalet spreekt de Blauwe Steen uit Henegouwen verbruikers van over de hele wereld aan. Carrières du Hainaut vervolledigt zijn gamma met een nieuwe tegel en 2 nieuwe en exclusieve afwerkingen: een heldere afwerking voor buiten en een donkere afwerking voorbehouden voor interieurrealisaties.
 

 

 


Nieuwe tegel

De tegel EnoPasso is donkergrijs tot satijnzwart gekleurd, alsof hij doorheen de tijd een patina gekregen heeft. Het is een verouderde tegel met gezaagde randen die natuurlijk tot zijn recht komt in moderne architecturale realisaties.

 

 

 

 

 


EnoPasso

 

 


Nieuwe afwerkingen

Met EnoSkin stelt Carrières du Hainaut een licht gekorrelde afwerking voor met een zacht en gestructureerd oppervlakte-aspect. De steen kleurt homogeen lichtgrijs waardoor hij een alternatief vormt voor de geslepen of geschuurde afwerking. Licht antislip kan deze afwerking zowel buiten als binnen worden toegepast, als muur- of als vloerbekleding.

 

 

 

 

 


EnoSkin

 

 


Met EnoTouch biedt Carrières du Hainaut een nieuwe diepgrijsblauwe afwerking aan. Zijn glad en zacht oppervlak geeft deze steen een satijnachtig uitzicht die hem vooral geschikt maakt voor binnentoepassingen zoals werktafels, eettafels en andere decoratieve elementen.

 

 

 

 

 


EnoTouch

 

Beelden: ©Carrières du Hainaut


Carrières du Hainaut vindt je terug op Batibouw op de stand 6-317, exclusief ontworpen door architect Vincent Van Duysen.

 

 

Deel dit artikel:

Onze partners