Nieuw gamma gevelbekleding Renson

Renson Linarte
Renson Linarte
Renson Linarte - garagepoort

Op Batibouw zal Renson zijn nieuwe gamma Linarte voorstellen. Dat is een nieuw gamma esthetische verticale gevelbekleding waarmee je kan personaliseren en combineren voor een gevel naar wens.

Het Linarte-gammabestaat uit aluminium profielen die beschikbaar zijn in twee vormen: Linarte Even en Linarte Block. Deze laatste is beschikbaar in een diepte van 16 mm of 33 mm. Beide profielen zijn apart te verkrijgen, maar kunnen ook onderling gecombineerd worden.

 

Eindeloze mogelijkheden

Naast de mogelijkheid om beide profielen te combineren, kan je kiezen voor een oppervlaktebehandeling in een RAL-kleur naar keuze of anodisatie. Andere afwerkingsopties zijn ledstrips of houten inserts waarmee je de profielen kan invullen en zo bijvoorbeeld een huisnummer of logo kan vormen. Verder zijn ook buitenkraantjes, -stopcontacten, brievenbussen en de externe video-unit van het Niko Home Control videofoniesysteem integreerbaar.

 

Afwerking

Om vervorming door thermische uitzetting uit te sluiten en ervoor te zorgen dat de profielen ook kunnen dienen als afwerking van gebogen wanden worden ze op een horizontale achterliggende draagstructuur gemonteerd met behulp van clips. De profielen zijn duurzaam, kleurvast en onderhoudsvriendelijk. Ze zijn geschikt voor zowel binnen- of buitenwanden, geïntegreerde garagepoorten, deuren en ook voor de Cilium klapluiken van Renson.

Bron: Renson
Deel dit artikel:
Contacteer Renson
Onze partners