Nieuwe AquaSolidstone Soft van Aquaconcept laat voeten wegzinken in douchecel

De Belgische badkamerproducent Aquaconcept introduceert AquaSolidstone Soft, een douchebak met een grondlaag uit polyurethaan-rubber van 3 cm dik die als douchebak dient. De rubberlaag wordt op een egale ondergrond gelegd en vooraf op maat geproduceerd met een helling die het water naar de afvoer leidt. De afvoerdekplaat is ingekapseld in het rubber.
De Belgische badkamerproducent Aquaconcept introduceert AquaSolidstone Soft, een douchebak met een grondlaag uit polyurethaan-rubber van 3 cm dik die als douchebak dient. De rubberlaag wordt op een egale ondergrond gelegd en vooraf op maat geproduceerd met een helling die het water naar de afvoer leidt. De afvoerdekplaat is ingekapseld in het rubber.
De naam van de AquaSolidstone Soft verwijst naar een specifieke eigenschap, namelijk dat bij het douchen de voeten zachtjes in de rubberlaag zakken. Die neemt meteen de contouren aan van de voeten. Dit geeft een warm gevoel en is ook ergonomisch interessant. De AquaSolidstone Soft is antibacterieel behandeld en kreeg een antislip behandeling van klasse 2.

Door de flexibele en lichte materie kan de sanitaire installateur er op elke verdieping mee naar boven en is de plaatsing in korte tijd mogelijk, ook op een minder stabiele ondergrond. De dikte is dus 3 cm en de formaten zijn op maat verkrijgbaar per 10 mm. Maten zijn beschikbaar vanaf 700 x 800 mm tot 1000 x 2050 mm. Verkrijgbaar in 3 natural (steeneffect) uitvoeringen: Natural Crème / Natural White / Natural Black. Prijzen starten vanaf 999 euro (excl. BTW).
Deel dit artikel:

Onze partners