Nieuwe burelen voor De Gouden Liniaal in Genk

Onlangs is De Gouden Liniaal Architecten verhuisd naar hun nieuwe burelen. In het stadscentrum van Genk werd een leegstaand handelspand met bovenliggend appartement grondig verbouwd: de gelijkvloerse ruimtes werden opengebroken en ingericht als ontvangst- en vergaderruimtes, achteraan werd een heuse veranda toegevoegd. De werkruimtes liggen verspreid over de opengewerkte kamers op de verdiepingen.
Onlangs is De Gouden Liniaal Architecten verhuisd naar hun nieuwe burelen. In het stadscentrum van Genk werd een leegstaand handelspand met bovenliggend appartement grondig verbouwd: de gelijkvloerse ruimtes werden opengebroken en ingericht als ontvangst- en vergaderruimtes, achteraan werd een heuse veranda toegevoegd. De werkruimtes liggen verspreid over de opengewerkte kamers op de verdiepingen.




Alle technieken werden waar mogelijk in opbouw gemonteerd en zorgen voor maximale flexibiliteit. Alle bestaande vloeren, inclusief de trappen, werden bedekt met een groene gietvloer. Het vaste meubilair werd opgebouwd uit yellow pine multiplex, het losse meubilair werd eenvoudigweg samengesteld met schragen, platen en gegalvaniseerde magazijnrekken.












Foto's: Dennis Brebels

Deel dit artikel:

Onze partners