Nieuwe editie VOLA fotowedstrijd

Naar goede gewoonte organiseert VOLA ook dit jaar een fotowedstrijd. VOLA nodigt ontwerpers voor deze achtste editie uit om nieuwe foto's van hun uitgevoerde projecten waarin VOLA werd toegepast te maken en in te zenden. "De prachtige realisaties van zovele architecten en interieurarchitecten met het tijdloze VOLA kraanwerk krijgen op deze manier een verdiend podium", klinkt het bij de Deense fabrikant.

Kandidaten sturen maximum 5 foto’s door die nog niet eerder zijn ingezonden naar onderstaand e-mailadres. Vergeet daarbij niet uw coördinaten en die van de fotograaf niet te vermelden. De foto’s die geselecteerd worden voor de longlist worden met vermelding van de coördinaten getoond op de website. De mooiste foto’s worden ook getoond op de internationale Instagram-pagina van VOLA Denmark.

De hoofdprijs is een trip naar Kopenhagen met een bezoek aan Room 606 in het Radisson Collection Royal Hotel. De tweede laureaat wint een volledig bestek ontworpen door Arne Jacobsen in 1957 voor datzelfde Radisson Hotel. De jury zal onder meer bestaan uit Thijs Demeulemeester - journalist bij Sabato/De Tijd – en Kaat Celis – Managing Director van De Donkere Kamer. De laureaten van de wedstrijd zullen dit jaar bekend gemaakt worden tijdens een event in de VOLA Studio – Tour & Taxis Brussel.

Stuur uw foto’s naar volaphoto@vola.be en surf naar de website van VOLA voor het wedstrijdreglement. 

Bron: VOLA
Deel dit artikel:
Onze partners