Nieuwe Fermacell gipsvezelplaten tot 120 minuten brandwerend

Fermacell presenteert tijdens batibouw zijn nieuwe ultra brandwerende gipsvezel wandplaten. Bij brand doet de koeling van het gips de platen 30 tot wel 120 minuten weerstand bieden. Door aan de strenge EPB- en brandveiligheidsnormen te voldoen zijn ze uiterst geschikt als toepassing in zorginstellingen, kantoren of scholen.

Veelvoud aan hoge prestaties

Bovenop een verbeterde brandwering wijst Fermacell op de aanvullende prestaties van de nieuwe gipsvezelplaat. Met zijn grote draagkracht, verbeterde geluidsisolatie en bijdrage tot een optimaal binnenklimaat zou het product een all-round oplossing voor elke toepassing vormen. Fermacell streefde ook naar een vlotte en eenvoudige plaatsing met het oog op projecten die op korte tijd worden opgeleverd. Met aandacht voor duurzaamheid en milieuvriendelijkheid verenigt de gipsplaat tenslotte een veelvoud aan hoge prestaties.

 

De ultra brandwerende gipsvezelplaat van Fermacell zal samen met andere producten te bezichtigen zijn op Batibouw aan stand 307, hal 5, van 26 februari tot 8 maart.

Deel dit artikel:

Onze partners

GAimage