Nieuwe kleuren Dreen® Ceramica

Er is een groeiende vraag naar keramische tegels voor dakterrassen. Zoontjens breidt daarom het assortiment kleuren van de populaire daktegel Dreen®Ceramica uit. Zo biedt Zoontjens nog meer mogelijkheden en voor ieder wat wils.

 

Vanaf 1 april 2023 werkt het bedrijf met vijf verschillende kleurlijnen met daarin verschillende formaten. Elke kleurlijn heeft zijn eigen kleurenkaart.

Dreen®Ceramica 6060

Het kenmerk van deze kleurlijn is dat het 6 kleuren zijn in het formaat 60×60 cm die standaard op voorraad zijn. Het zijn 3 kleurtinten met een concrete look en 3 kleurtinten met een stone look. Het verschil is de uitstraling van een gladde toplaag (concrete look) en een ruwere toplaag (stone look).

Dreen®Ceramica 9045

Het kenmerk van deze kleurlijn is dat het allemaal kleuren in formaat 90×45 zijn. Deze afmeting wordt naast dakterrassen ook veel op galerijen gebruikt. De kleurlijn bevat in totaal 7 kleuren (2 concrete, 4 stone en 1 wood look).

Dreen®Ceramica Concrete Look

Deze kleurlijn kenmerkt zich door 8 kleuren met een concrete look. Dit is een bestaande lijn en is onveranderd. Alle kleuren uit deze lijn zijn verkrijgbaar in formaat 60×60, 60×120 en 90×90 cm. De lijn bestaat uit Boost-kleuren (koude kleurtinten) en Boost Pro-kleuren (warme kleurtinten).

Dreen®Ceramica Stone Look

Deze kleurlijn kenmerkt zich door 7 kleuren met een stone look, van licht tot donker. Alle kleuren uit deze lijn zijn verkrijgbaar in formaat 60×60 en 60×120 cm.

Dreen®Ceramica Stone Mix look

De laatste kleurlijn bestaat uit 3 kleuren met de uitstraling van graniet. Deze kleuren zijn verkrijgbaar in het formaat 60×60 en 60×120 cm. Deze serie combineert heel goed met de neutrale Dreen®Ceramica Stone kleuren.

De nieuwe kleurenkaarten zijn hier te downloaden.

Deel dit artikel:
Onze partners