Nieuwe Lush-collectie van Tarkett: tactiel maar stoer bouclétapijt

Met het nieuwe DESSO Lush-tapijt en vloerkleed op maat van Tarkett haal je een natuurlijke sfeer in huis. Dit zachte maar tegelijk stoere vloerkleed heeft een bijzondere boucléstructuur met een 'twilleffect'. Het zorgt voor een extra organische en onregelmatige uitstraling en bootst zo nog beter de natuur na. Het kleurenpalet bestaat uit dertien neutrale tinten, variërend van lichte naturellen tot de donkere look van gemeentes. De Lush-collectie brengt stijlvol design, duurzame keuzes en een weerspiegeling van de natuur samen en past in elke woonstijl.

Het Lush-vloerkleed wordt op maat gemaakt en afgestemd op elk interieur: van een strakke, rechthoekige vorm tot een meer organische, ronde uitstraling. Een leuke stylingtip is om verschillende vormen of kleuren te combineren. Net zoals de natuur buiten, blenden de nuances in natuurlijke tinten prachtig met elkaar. Bovendien creëer je zo een levendige en persoonlijke sfeer zonder aan sereniteit in te boeten. Het duurzame garen van dit vloerkleed is uiterst stevig en volledig recycleerbaar.

Warm minimalisme

Op betonnen en houten vloeren in warm minimalistische interieurs zijn vloerkleden vandaag onmisbaar voor het creëren van luxe, warmte en comfort. De vlakke boucléstructuur van Lush sluit naadloos aan bij deze trend maar doet het ook goed in landelijk-moderne interieurs met een ingetogen en stoer karakter.

Gezond binnenklimaat

Een vloerkleed onder je bureau of eettafel zorgt voor een beter akoestiek. De zachte en luxueuze textuur van de Lush-collectie zorgt bovendien voor een warme sfeer, terwijl de natuurlijke kleuren rustgevend werken.

Trendkleur amber

Een warme en gezellige slaapkamer is essentieel voor een goede nachtrust. Wil je ook een vleugje luxe toevoegen, kies dan voor het amberkleurige tapijt uit de collectie. De zachte oranjebruine textuur geeft een zomers accent aan het interieur. Lush nodigt je uit om heerlijk op blote voeten rond te lopen, je dagelijkse yoga-oefeningen op de grond te doen of gewoon lekker languit te luieren.

Trendkleur: soft tones groengeel

In een huis waar alle vloeren en muren een minimalistische betonuitstraling hebben, voegt het Lush-vloerkleed in trendy soft tone ‘Lush 1711’ levendigheid toe. Met zijn zonnige uitstraling brengt dit tapijt een verfrissende zomerse ambiance tot leven.

Stylingtip: trap en hal samen

De trap hoef je niet langer te zien als kaal, glad en lawaaierig. Een Lush-tapijt biedt een hedendaags alternatief voor het bekleden van de trap. Een handige stylingtip is om het tapijt naadloos door te trekken tot in de rest van de hal. Hierdoor worden de trap en de hal met elkaar verbonden en ontstaat een warmere, luxueuzere sfeer en een gevoel van ruimtelijkheid. Met zijn gemêleerde boucléstructuur is Lush geschikt voor intensief gebruik en zal het tapijt niet snel slijten of vlekken vertonen. Door te kiezen voor Lush als vloerbekleding ben je zeker van een duurzame en natuurlijke vloer, waardoor je huis een gevoel van warmte en rust uitstraalt.

Kamerbreed of op maat

De Lush-collectie is nu verkrijgbaar als kamerbreed tapijt (400 cm breed) en als tapijt op maat.

Bron: Tarkett
Deel dit artikel:
Onze partners