Nieuwe steenstrips voor uw dakuitgang

Poujoulat introduceert nieuwe afwerkingen 'composiet steenstrips' voor de dakuitgangen. De metalen prefab dakuitgangen van Poujoulat zijn voorzien van een of meerdere kanalen die voor een veilige en perfecte rookafvoer zorgen, zowel bij nieuwbouw als bij renovaties.

Ze bieden ook talrijke mogelijkheden op het niveau van de stijl : hedendaags met de ronde dakuitgang, Optimale en Luminance ; traditioneel met Tradinov, dubbel kanaal, groot vierkant, …

Als u voor een traditioneel stijl kiest, bestaan er 10 gladde afwerkingen, 3 sierpleister-afwerkingen en 7 nieuwe composiet steenstrips, te combineren met de gewenste voegkleur (lijm) : wit, bruin, licht grijs, cement grijs, antraciet.

Poujoulat biedt 35 nieuwe mogelijke combinaties.

 

De dakuitgang DUALIS CONDENSATIE

Voor uw gas- of stookolietoestel, biedt Poujoulat ook een nieuwe dakuitgang : DUALIS CONDENSATIE.

De dakuitgang DUALIS CONDENSATIE is een oplossing om de klassieke dakdoorvoer te vervangen. Deze heeft naast de toevoer van verbrandingslucht en de rookgasafvoer ook een aansluiting voor de ventilatie. Gebaseerd op de know-how van Poujoulat op het gebied van de waterdichtheid op het dak, laat deze dakuitgang een esthetische en gepersonaliseerde integratie toe.

Licht, gemakkelijk en eenvoudig te plaatsen op alle types dakbedekkingen, voor alle dakhellingen van 25 tot 120%.

Bron: Poujoulat

Deel dit artikel:

Onze partners

GAimage