Nieuwigheden voor plafonds en zonwering van Hunter Douglas op Architect@Work

Hunter Douglas, specialist in raambekleding en plafondoplossingen, stelt op Architect@Work zijn recentste innovaties voor. Voor buitenplafonds heeft het bedrijf naast een nieuw afhangsysteem nu ook oplossingen in strekmetaal. Dochterbedrijf Helioscreen Projects zorgt dan weer voor zonwering op grote glasoppervlakken, zowel binnen als buiten.
Hunter Douglas, specialist in raambekleding en plafondoplossingen, stelt op Architect@Work zijn recentste innovaties voor. Voor buitenplafonds heeft het bedrijf naast een nieuw afhangsysteem nu ook oplossingen in strekmetaal. Dochterbedrijf Helioscreen Projects zorgt dan weer voor zonwering op grote glasoppervlakken, zowel binnen als buiten.Het EOS 500 rolgordijnensysteem, dat in 2012 bekroond werd met een IF Award, is speciaal ontworpen voor lichtregulering in ruimtes met grote glasoppervlakken. Er is een speciale selectie van meer dan twintig verschillende doeken samengesteld, al dan niet voorzien van een bedrukking en beschikbaar in meerdere kleuren en openingsfactoren, zoals het gecertificeerde Cradle-to-Cradle doek GreenScreen Eco.

Ook in buitenzonwering ontwikkelde Hunter Douglas nieuwe producten voor grotere glasoppervlakken: naast de traditionele kast 100 is AnemoScreen nu ook beschikbaar in een kastversie 125 x 125 mm.Hunter Douglas ontwikkelde voor haar gamma buitenplafonds het Profix afhangsysteem. Dit stormvaste systeem vereenvoudigt de installatie en waarborgt de veiligheid en betrouwbaarheid, ook bij sterke windbelasting. De buitenplafonds zijn beschikbaar in verschillende breedtes, leverbaar in zeventien standaard kleuren en worden behandeld met Luxacote laksysteem, waardoor ze beschermd blijven tegen allerlei atmosferische invloeden.

    


Hunter Douglas Strekmetaal is een veelzijdig architectonisch materiaal dat voor opvallende visuele effecten zorgt. Door de variëteit aan mazen en kleuren, en de keuze tussen paneel- of cassetteuitvoering, kan voor elk project een uniek plafondontwerp worden gecreëerd. Vanaf nu is strekmetaal ook beschikbaar als buitentoepassing, zodat een visuele verbinding kan worden gevormd tussen de binnen- en buitenzijde van een gebouw.
Deel dit artikel:
Contacteer Hunter Douglas Belgium
Onze partners