Nieuwste versie Archicad Start Edition gelanceerd

GRAPHISOFT presenteert de nieuwste versie van het kleine broertje van ARCHICAD: ARCHICAD STAR(T) Edition 2018. Deze versie bevat nu ook het vernieuwde trapgereedschap van ARCHICAD 21, inclusief de innovatieve Predictive Design technologie waarmee mogelijke ontwerpkeuzes tijdens het modelleren van de trap worden doorgerekend en voorgesteld. In combinatie met het nieuwe relinggereedschap biedt het ongekende ontwerpmogelijkheden. Andere belangrijke speerpunten zijn de ondersteuning van alle mogelijke classificatiesystemen en de verbeterde IFC import- en exportmogelijkheden.

“De nieuwste generatie trapgereedschap neemt alle belemmeringen weg voor een creatieve workflow. De modelleur kan zich volledig richten op het ontwerp", aldus Peter Temesvari, directeur productmanagement bij GRAPHISOFT.

 

Trapgereedschap ARCHICAD 21 nu ook in STAR(T) Edition

Dankzij vooraf ingegeven voorwaarden blijft de trap gedurende het modelleren voldoen aan belangrijke eisen zoals regelgeving en ergonomie. Dit vereenvoudigt de complexe taken voor de modelleur. Daarbij berekent de innovatieve Predictive Design technologie op de achtergrond duizenden ontwerpopties op basis van wat er al gemodelleerd is. Een grafische preview maakt vervolgens de mogelijke ontwerpkeuzes inzichtelijk.

 

>>Lees het volledige artikel op BIMtonic.be

Bron: Kubus
Deel dit artikel:
Onze partners