Niko brengt combinatie van functionaliteit en esthetiek in de buitenzone

Een stijlvol ingerichte buiten- en tuinomgeving hoeft niet langer ontsierd te worden door standaard grijze stopcontacten of uit de kluiten gewassen bewegingsmelders. Niko lanceert een nieuwe generatie outdoorschakelaars, stopcontacten en bewegingsmelders in wit en zwart. Functionele elementen worden zo één met een esthetische omgeving.
Een stijlvol ingerichte buiten- en tuinomgeving hoeft niet langer ontsierd te worden door standaard grijze stopcontacten of uit de kluiten gewassen bewegingsmelders.Niko lanceert een nieuwe generatie outdoorschakelaars, stopcontacten en bewegingsmelders in stijlvol wit en zwart. Functionele elementen worden zo één met een esthetische omgeving.
Bewegingsmelders

Niets zo handig als het licht dat aangaat wanneer je op een laat uur thuiskomt. hiervoor installeer je bewegingsmelders. Niko brengt ze op de markt in een witte of zwarte uitvoering. Ze beschikken over een geïntegreerde lichtsensor, hebben een detectiebereik van 0 tot meter (wit) of 0 tot 14 meter (zwart). Het detectiebereik vergroot of verklein je met het afschermmasker. Daarnaast zijn ze ook uitgerust met een onderkruipbeveiliging.
Schakelaars in lijn met vormgeving

Niko wil met Niko hydro bewijzen dat ook buitenschakelmateriaal design kan zijn. Met het nieuwe integreerbare schakelmateriaal in zwart en wit wordt een schakelaar of stopcontact één met zijn omgeving. Niko hydro is een assortiment stof- en spuitwaterdicht waardoor de stopcontacten en schakelaars zowel geschikt zijn voor vochtige binnen- en buitenruimtes als voor buiten.
4 jaar garantie

De Niko hydro beantwoordt met zijn ip55-beschermingswaarde aan hoge eisen. Niko biedt vier jaar garantie, terwijl de wettelijke verplichting maar twee jaar bedraagt.

Deel dit artikel:

Onze partners

GAimage