Niko en GE Vynckier lanceren website over elektriciteitskeuringen

Elektriciteitenveiligheid.be werd opgericht door Niko en GE Vynckier.

Niko en GE Vynckier, specialisten in onder andere schakelmateriaal en elektriciteitskasten, lanceren een online platform om consumenten te informeren over elektriciteit en veiligheid.

Het platform biedt antwoorden op veelgestelde vragen zoals "Wat moet ik doen wanneer mijn installatie afgekeurd is?" en "Hoe krijg ik een moderne en veilige installatie?". Deze en andere vragen worden uitgebreid beantwoord op de website.


Centraal punt

Naast de schat aan informatie die de website herbergt, vind je ook specialisten terug die de zaken kunnen regelen. Met een ingebouwde zoekfunctie kan men snel de geschikte elektro-installateur contacteren. Ook de keuringsorganisaties zijn terug te vinden op de website.

Een overzicht met alle nuttige informatie en referentiemateriaal geeft de gebruiker een uitstekend beginpunt voor de installatie van een elektrisch systeem. Een lijstje waarmee je rekening mee moet houden, of hoeveel stopcontacten de gemiddelde Belg voorziet per ruimte, maakt van elektriciteit en de bijkomende installaties een minder groot probleem.

Deel dit artikel:
Onze partners