Niko ontvangt Red Dot Award 2014 voor nieuwe videobuitenpost

Met zijn nieuwe videobuitenpost voor Niko Home Control sleepte Niko een Red Dot Award – Product Design 2014 in de wacht. De videobuitenpost werd geselecteerd uit 4815 inzendingen uit 53 landen. Op 7 juli 2014 ontvangt Niko deze award tijdens de Red Dot Gala en de Designers’ Night. 

De Niko videobuitenpost

De Niko videobuitenpost is ontworpen als bondgenoot voor de moderne woning: het toestel heeft een strakke look, geringe dikte en zwarte kleur. Bovendien sluit het apparaat naadloos aan op de Niko Home Control-installatie, wat zorgt voor extra veiligheid. Zodra iemand op de bel duwt, maakt de camera een video-opname zodat je loepzuiver kan zien wie er voor de deur staat.

De Red Dot Awards

De Red Dot Design-awards zijn een initiatief van het Design Zentrum Nordrhein Westfalen en staan als internationaal label voor kwaliteit en hoogstaand design. Alleen producten met een kwaliteitsvol en innovatief ontwerp worden beloond met een award. De onderscheidingen worden uitgereikt in drie categorieën: Product Design, Communication Design en Design Concept. Tijdens de Red Dot Gala en Designers’ Night ontvangt Niko de award in het bijzijn van 1200 internationale gasten. Niko’s videobuitenpost zal naast een award ook een plaatsje krijgen in het Red Dot Design Museum Essen.

Deel dit artikel:

Onze partners

GAimage