Nu ook regionale werking NAV in provincie Antwerpen

De Slachthuissite in Antwerpen, locatie van het feestelijk startevent van de regionale werking van NAV in de provincie Antwerpen

Netwerk Architecten Vlaanderen (NAV) telt meer dan 6.200 leden. De Provincie Antwerpen is goed voor iets minder dan een derde van die leden, een 1.930-tal. Tot voor kort was deze provincie de enige zonder regionale werking. Maar daar komt nu verandering in.

Met veel genoegen kondigt NAV immers aan dat de regionale werking van de Provincie Antwerpen ook van start is gegaan. De Antwerpse architecten en ingenieur-architecten zullen vanaf heden dus een extra aanbod dienstverlening, waaronder evenementen, krijgen in hun lidmaatschap. En vanzelfsprekend brengt dat ook meer mogelijkheden met zich mee voor de partners.

Feestelijk startevent

De start van de regionale werking wordt gevierd met een inhoudelijk relevant maar ook feestelijk event met een werfbezoek aan de Slachthuissite en de gloednieuwe AP Hogeschool. Dit wordt georganiseerd in een samenwerking met de Stad Antwerpen, AG Vespa, Triple Living, AP Hogeschool, Office Kersten Geers David Van Severen, Jaspers-Eyers Architects en het bouwteam van Vanhout nv. Meer info over het startevent vind je hier.

Bron: NAV
Deel dit artikel:
Onze partners