Ons team staat voor u klaar

Het team van Redactiebureau Palindroom en Architectura.be bestaat momenteel uit acht vaste medewerkers. We stellen ze in het kort even aan u voor.

Redactie

Ons vierkoppig redactieteam neemt zowel de redactie van Architectura.be als het redactiewerk voor derden voor zijn rekening.

Kevin Moens is hoofdredacteur van het Nederlandstalig luik van Architectura.be en neemt ook de coördinatie van onze evenementen voor zijn rekening.

Tim Janssens is hoofdredacteur van Redactiebureau Palindroom. Hij is verantwoordelijk voor het Nederlandstalig redactiewerk en de Nederlandstalige vertalingen van Redactiebureau Palindroom. Hij is hoofd- en eindredacteur van het magazine Grond-, Weg-, Waterbouw.

Jeroen Schreurs is hoofdredacteur van het tijdschrift Installatie & Bouw en Careflash.be en fungeert ook als projectverantwoordelijke van zowel Architectura.be als Palindroom.

Philippe Selke is hoofdredacteur van het Franstalig luik van Architectura.be en is verantwoordelijk voor de Franse vertalingen en het Franstalig redactiewerk van Palindroom.

Behalve deze vaste medewerkers kunnen Architectura.be en Redactiebureau Palindroom ook terugvallen op een aantal freelancers waar we regelmatig mee samenwerken. Hieronder ook onze ‘vaste freelancers’ Wouter Van den Bossche en Simon Schreurs die elk anderhalve dag per week voor ons werken.

 

Sales, administratie en zaakvoerder  

Om onze klanten te bezoeken en om zoek te gaan naar nieuwe klanten, beschikt Architectura.be over twee salesverantwoordelijken.  Davy Dheedene neemt het westelijk deel van het land voor zijn rekening. Collega Inge Lambrechts bezoekt de klanten en prospects in oostelijk België.

De aftersales, de administratieve opvolging van de klanten, is in handen van Mathijs Bokken. Hij is ook verantwoordelijk voor de administratie van Redactiebureau Palindroom.

 Rik Neven ten slotte is zaakvoerder van Redactiebureau Palindroom en Architectura.be. Hij heeft het bureau opgericht  in 2009.  

Deel dit artikel:

Onze partners