Ontdek de nieuwste renovatietrends gratis op Batibouw met Reynaers Aluminium

Batibouw, het toonaangevende evenement voor bouwen en renoveren, opent binnenkort haar deuren met meer dan 200 exposanten, waaronder Reynaers Aluminium. Van 17 tot 25 februari in Brussels Expo zullen experts je begeleiden door de nieuwste trends en mogelijkheden op het gebied van (ver)bouwen.

Gratis Naar Batibouw met Reynaers Aluminium

Heb je bouw- of renovatieplannen? Batibouw biedt de perfecte gelegenheid om inspiratie op te doen. Dankzij Reynaers Aluminium kan je dit jaar de beurs gratis bezoeken. Vraag je tickets aan via www.reynaers.be/gratis-ticket-batibouw.

Innovatieve Oplossingen Voor Ramen, Deuren, Schuifdeuren, en Veranda's

Tijdens Batibouw nodigt Reynaers Aluminium particulieren uit om de perfecte oplossingen te ontdekken voor ramen, deuren, schuifdeuren, en veranda's. De experts staan paraat om je vragen te beantwoorden en je te inspireren met innovatieve ontwerpen.

Reynaers Aluminium onthult tijdens Batibouw de nieuwste variant binnen de SlimLine 38 reeks: SlimLine 38 Functional. Met een slank profiel en hoge isolatiegraad is dit ideaal voor hedendaagse en moderne projecten.

Renoveren met Aluminium: Voor Iedere Stijl en Isolatieniveau

Met de toevoeging van SlimLine 38 Functional is het productaanbod van Reynaers Aluminium compleet. Voor elke stijl en isolatieniveau biedt Reynaers Aluminium diverse designvarianten, inclusief oplossingen voor lage-energie- en passiefbouwprojecten.

Kiezen voor aluminium betekent ook kiezen voor duurzaamheid. Aluminium ramen en deuren zijn niet alleen esthetisch, maar ook een levenslange investering met een dubbele levensduur in vergelijking met kunststof of houten ramen. Reynaers Aluminium staat garant voor hoogwaardige producten en 100% Belgisch vakmanschap, van productie tot plaatsing.

Batibouw Actie: Gratis Isolatie Upgrade

Als kers op de taart introduceert Reynaers Aluminium een exclusieve actie. Van 1 tot en met 31 maart kun je genieten van een gratis isolatie upgrade op al je ramen, deuren en veranda’s. Kies voor Reynaers Aluminium en ontvang gratis het HI (High Insulation) systeem voor de prijs van een standaard systeem.

Bezoek Reynaers Aluminium tijdens Batibouw op stand 5630 in hal 5 en maak je bouw- of renovatiedromen waar.

Bron: Reynaers
Deel dit artikel:
Onze partners