Ontdek winnaars Brick Award 22 via livestream

Om de twee jaar bekroont de Brick Award - een initiatief van WienerbergerAG - projecten uit de hele wereld die opvallen door hun innovatief ontwerp en architectonisch concept, het vakkundige en originele gebruik van baksteen en een hoge kwaliteit op het vlak van esthetiek, vorm en ontwerp. De Engelstalige persconferentie met paneldiscussie over de projecten kan je volgen via livestream op 10 juni. 

Bij deze editie van de Brick Award werden talrijke projecten bekroond die een antwoord bieden op de uitdagingen van de klimaatverandering en het gebruik van beperkte natuurlijke hulpbronnen. Bij de selectie werd er veel belang gehecht aan het feit dat de projecten voldoen aan de toenemende eisen en het wettelijke kader voor een ecologische bouwcultuur, energie-efficiëntie, duurzaamheid en het behoud van historische monumenten.


Paneldiscussie

De winnaars van dit jaar worden bekendgemaakt tijdens de officiële ceremonie van de Brick Award 22 op 9 juni 2022. Tijdens de daaropvolgende persconferentie en paneldiscussie op 10 juni 2022 zullen de deelnemers hun inzichten delen over de projecten van de Brick Award 22 en bespreken hoe architecten een belangrijke bijdrage kunnen leveren aan onze leefomgeving.

Deelnemers aan het panel: 

  • Heimo Scheuch, voorzitter van de raad van bestuur van Wienerberger AG
  • Dietmar Eberle, oprichter van Baumschlager Eberle Architekten, AT
  • Emilie Maria Lind Fenhann, architect bij Mangor & Nagel Architects, DK
  • Gregoric, oprichter van Dekleva Gregoric Architescts, SI en lid van de Brick Award jury

 

Interesse om de Engelstalige persconferentie op 10 juni om 9u via livestream te volgen? Schrijf u dan in via deze website

Bron: Wienerberger
Deel dit artikel:
Onze partners